5 citate ale lui Harvey Specter pentru a vă inspira jucătorul interior. Avocatul din „Suits” are multe de spus despre ceea ce este nevoie pentru a reuși în afaceri și în viață.

Harvey Specter din serialul de succes Suits este un jucător absolut. Inteligența lui ascuțită și comportamentul neînfricat i-au câștigat reputația de unul dintre cei mai puternici închizători din joc. Dar în spatele fanfarei și bravadei sale se află multă înțelepciune cu privire la ceea ce este nevoie pentru a ajunge în vârf.

Iată cele mai valoroase cinci citate ale lui despre cum să ai succes, luați notițe și pregătiți-vă să aflați cele cinci secrete ale succesului.

1. „Singurul moment în care succesul vine înainte de muncă este în dicționar.”

Succesul nu ți se înmânează pe un platou de argint. Este câștigat. Munca grea este ca o superputere, cu cât o folosești mai mult, cu atât ai mai mult. Nu este vorba doar de a aloca timp, este despre a depune efort, pasiune și inimă. Este ingredientul magic care transformă obișnuitul în extraordinar.

2. „Când ești pus cu spatele la zid, dărâmă-l”.

Gandește outside the box. Eliberați-vă de cătușele conformității și profitați de potențialul nelimitat al imaginației voastre. Nu vă fie teamă să contestați status quo-ul și să vedeți lucrurile dintr-un unghi diferit. Cele mai mari idei vin de la cei care îndrăznesc să gândească diferit.

3. „Succesul nu este definitiv, eșecul nu este fatal: curajul de a continua contează”.

Nu lăsa eșecurile să te definească, lasă-le să te rafineze. Cele mai mari povești de revenire sunt scrise de cei care au refuzat să renunțe. Îmbrățișează-ți eșecurile, învață din ele și folosește-le drept combustibil pentru focul tău.

4. „Vrei să fii un ”rainmaker” (super-eroul vânzător american se numește ”rainmaker (aducătorul de ploaie”)? Trebuie să-ți asumi riscuri.”

Puteți alege să jucați în siguranță sau puteți alege să riscați. Cele mai mari recompense vin la cei care îndrăznesc să viseze mai mult și să facă salturi. Singura modalitate de a garanta eșecul este să nu încercați niciodată, așa că asumați-vă acest risc și culegeți roadele.

5. „Nu sunt cel mai bun pentru că sunt cel mai deștept, sunt cel mai bun pentru că eu cunosc oameni”.

Afacerile sunt adesea mai mult despre oameni. Este diferența dintre pur și simplu a supraviețui și a prospera cu adevărat. Inteligența emoțională este factorul X.

Cuvintele de înțelepciune ale lui Harvey Specter ne-au oferit o foaie de parcurs către succes. Abordarea sa simplă și dorința necruțătoare de a câștiga au servit drept inspirație pentru milioane de telespectatori din întreaga lume.

Sursa: Brad Klune, Entrepreneur Leadership Network® VIP, Head of Business Operations at Intro. Former leadership at Uber and Instawork.