despre   agenda   inregistrare   locatie

Avem placerea de a va invita sa participati la cursul ”Strategii de comunicare asistent medical - pacient”, care se va desfasura in data de 28 februarie 2020, la Centrul de Conferinte Meda Consulting, Ploiesti, jud. Prahova - Str. Ghe. Gr. Cantacuzino 193, et. 2.

Cursul se adreseaza asistentilor medicali dornici de a schimba perspectiva asupra relatiilor interumane, dornici de a-si rafina capacitatea de a oferi siguranta, confort, intelegere, pe langa solutii terapeutice, ceea ce va imbunatati relatia asistent medical-pacient si va creste complianta. Intalnirea se bazeaza pe exercitii si abordari directe ale diferitelor situatii cu care se confrunta asistentii medicali in interactiunea cu pacientul si apartinatorii.

BENEFICII:
- dezvoltarea aptitudinilor complementare, pentru imbunatatirea starii personale si a actului medical;
- dezvoltarea abilitatilor de ascultare si comunicare;
- dezvoltarea empatiei;
- autocunoastere si dezvoltare personala;
- crearea si exersarea propriului stil de comunicare, utilizand valorile si abilitatile personale;
- deprinderea si consolidarea tehnicilor specifice comunicarii asertive.

SUBIECTELE cursului:
-descoperirea si imbunatatirea propriului stil de comunicare;
-cunoasterea si gestionarea propriilor emotii si a factorilor care afecteaza comunicarea si comportamentele;
-empatie;
-gestionarea conflictelor;
-comunicarea cu pacientii dificili;
-ascultarea activa;
-comunicarea asertiva.

TRAINER: psihoterapeut autonom cu formare experientiala, 15 ani de practica, consilier psihologic specialist, consilier de dezvoltare personala, consilier vocational, trainer si formator.

Pentru mai multe informatii privind programul si modalitatile de participare, va rugam sa consultati Agenda propusa , Formularul de participare si va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra de participare pana pe data de 21 februarie 2020.