despre       agenda       inregistrare  
Stimati parteneri,

Avem deosebita placere de a va invita sa participati in data de  25 noiembrie 2020 la Cursul online “Sterilizare. Procese de igienizare si dezinfectie”. Dezbaterile vor fi accesate prin intermediul unei platforme dedicate.
Scopul cursului este de a prezenta informatii concrete, de actualitate in acest domeniu si de a crea o platforma de discutii intre specialistii prezenti.

SUBIECTE dezbatute:
- Notiuni introductive de microbiologie
- Decontaminarea
- Transportul dispozitivelor medicale
- Achizitionarea dispozitivelor medicale
- Dezinfectia
- Inspectia dispozitivelor medicale
- Impachetarea
- Sterilizarea
- Depozitarea si pastrarea dispozitivelor medicale sterile
- Deseurile
- Protectia personalului medical

LECTOR - doamna Ramona Marincas este asistent medical licentiat, cu o experienta de peste 10 de ani in prevenirea si controlului IAAM. A coordonat proiectul derulat de fundatia britanica Medical Support in Romania pentru infiintarea primei Statii Centrale de Sterilizare din Romania si are o colaborare cu specialisti din Anglia in implementarea bunelor practici in prevenirea infectiilor. Pentru activitatea depusa in anul 2015 a primit in colaborarea cu partenerii din Anglia, premiul “Nursing Times Awards” decernat la Londra, fiind numit si “Premiul Oscar” pentru asistentii medicali. In anul 2016 a fost numita “Practicianul Anului” de catre Infection Prevention Society din Anglia, iar in Romania, in acelasi an, a primit premiul COPAC la categoria “asistentul medical implicat”. In anul 2019 a devenit Vicepresedinte a Asociatiei pentru Prevenirea si Controlul Infectiilor APCI.
 Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati  Agenda, precum si Formularul de participare .