despre    agenda   inregistrare  
Stimati parteneri,

Avem deosebita placere de a va invita sa participati la Webinarul „Managementul siturilor potential contaminate si a celor contaminate. Noutati 2020”, care se va desfasura in data de 18 noiembrie 2020, online prin intermediul unei platforme dedicate.

Subiectele propuse pentru dezbateri fac referire la:
Legislatia nationala in domeniu. Modul de implementare  ;  Noutati legislative  ;  Studii/documentatii care trebuiesc realizate pentru implementarea legislatiei nationale soluri si subsoluri   ;  Masuri/actiuni de prevenire a poluarii solurilor si subsolurilor   ;  Tehnologii de remediere soluri poluate   ;  Responsabilitati privind refacerea mediului geologic.

Trainer: specialist cu experienta in reconstructie ecologica a situurilor poluate, implementarea legislatiei specifice efectuarii depoluarilor mediilor geologice afectate (sol si ape de suprafata sau subterane), stabilirea programelor de depoluare, urmarirea lucrarilor de ecologizarea, raportarea finalizarii lucrarilor si a obtinerii rezultatelor obtinute la autoritatile de mediu, monitorizare post ecologizare.

In speranta ca subiectul propus prezinta interes pentru dumneavoastra, va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra privind participarea si sa consultati Agenda, precum si Formularul de participare  .