despre    agenda   inregistrare   locatie  
Stimati parteneri,

Va invitam sa participati la Cursul de instruire pentru platforma de achizitii publice SEAP, care se va desfasura in data de 31ianuarie 2020, la Ploiesti, Centrul de Conferinte Meda Consulting, str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 193, etaj 2.

Evenimentul va fi interactiv, cu exercitii practice realizate de fiecare participant pe laptop. Vor fi abordate urmatoarele subiecte:
SESIUNEA I

Prezentare SICAP - informatii din partea publica a site-ului
Inregistrare in SICAP
Recuperare / reinnoire certificat digital in SICAP
Prezentare interfata dupa autentificarea in DEMO - SICAP - meniurile principale
Prezentare sectiune "Contul meu" cu submeniurile sale
Prezentare plata online pentru operatori economici
Prezentare anunt studiu de piata
Prezentare anunt publicitar
Definire catalog de produse / lucrari / servicii
Achizitia directa
SESIUNEA III

Parte practica :
Accesari aplicatie DEMO - SICAP
Modificare date sectiune "Contul meu"- administrare useri pe cont
Vizualizare anunt studiu de piata
Vizualizare anunt publicitar
Gestionare/publicare catalog de produse / lucrari / servicii
Acceptarea sau refuzul comenzii initiate din catalogul de produse/servicii/lucrari de catre autoritatile contractante prin achizitia directa

Cautare proceduri simplificate, licitatii deschise etc. online (dupa mai multe criterii, online cu loturi si fara loturi)
Inscriere proceduri simplificate, licitatii deschise etc. online (criteriul de atribuire pretul cel mai scazut si cel mai bun raport calitate-pret)
Depunere oferta de pret si depunere documente (DUAE, propunere tehnica, oferta financiara) la procedurile simplificate, licitatiile deschise online cu sau fara faza finala de licitatie electronica.
SESIUNEA II

Cautare proceduri simplificate, licitatii deschise etc (dupa mai multe criterii, online cu loturi si fara loturi)
Depunere DUAE, definire modalitate de participare / completare DUAE in functie de calitatea ofertantului: ofertant / asocia t/ tert sustinator / subcontractant
Inscriere la proceduri simplificate, licitatii deschise etc. online (criteriul de atribuire pretul cel mai scazut si cel mai bun raport calitate-pret)
Depunere oferta de pret si depunere documente (DUAE, propunere tehnica, oferta financiara) la procedurile simplificate, licitatiile deschise online cu sau fara faza finala de licitatie electronica.
In speranta ca subiectul propus prezinta interes pentru dumneavoastra, va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra privind participarea pana la data de 27 ianuarie 2020. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Agenda si Formularul de participare.