despre    agenda   inregistrare   parteneriat    locatie  
In perioada 30 - 31 ianuarie 2020, va invitam sa participati la Conferinta: Microplasticele - Restrictionare ”beyond REACH”. Aceasta se va desfasura la Bucuresti - Ramada Bucharest North Hotel & Suites, Str. Daniel Danielopolu 44A, sector 1.

Conferinta aduce actualizari legate de tema microplasticelor, evenimentul fiind o excelenta oportunitate de relationare cu participantii si vorbitorii, veti discuta cu persoane care se confrunta cu acelasi tip de provocari si veti putea primi raspunsuri la intrebarile concrete legate de acest sector de activitate.

SUBIECTE dezbatute:
- Restrictionarea microplasticelor in formulantii de amestecuri.
- Perturbatorii endocrini – criterii de identificare si mod de actiune a substantelor
- Substante candidate pentru autorizare REACH (SVHC) - impactul asupra reciclatorilor de deseuri;
- Codul unic de identificare - UFI - pentru articole si amestecuri

In speranta ca propunerea noastra prezinta interes, va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra privind participarea pana la data de 22 ianuarie 2020.
In speranta ca propunerea noastra prezinta interes, va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra privind participarea pana la data de 10 mai 2019. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Agenda, precum si Formularul de participare.

Promovare Companie & Produse | Pachet de Parteneriat

Conferintele Meda Consulting sunt concepute pentru a promova interactiunea, dezbaterile incitante, schimbul de informatii, precum si inovatia in vederea cresterii durabile. Dezbaterile aduc in discutie atat legislatia actuala, cat si cele mai bune practici, abordand problemele cheie ale industriei. Atmosfera evenimentului ofera oportunitati deosebite de a va angaja publicul tinta, accesand posibilitatile de promovare oferite de Pachetul de Parteneriat. Acestea sunt adaptate pentru a se potrivi obiectivelor specifice de marketing, pentru a maximiza expunerea si impactul parteneriatului.