despre    agenda   inregistrare   locatie  
Stimati parteneri,

Va invitam sa participati la Cursul “Leadership si managementul echipei”. Acesta se va desfasura la Ploiesti - Centrul de Conferinte Meda Consulting, Str. Ghe Gr Cantacuzino nr. 193, et. 2, dar si online, prin intermediul unei platforme dedicate, in perioada 3 - 4 noiembrie 2020.

DESCRIERE:
Un program care ofera abilitatile, cunostintele si intelegerea necesare pentru un leadership de succes, munca in echipa si consolidarea echipei.

Cursul va oferi participantilor care sunt, sau intentioneaza sa devina supraveghetori, manageri sau directori de departamente, cunostintele necesare pentru a conduce eficient si pentru a construi si gestiona echipe. Capacitatea de a lucra ca parte a unei echipe si de a demonstra abilitati de conducere este vitala pentru succesul in afaceri si cariera; acest program acopera aceste aspecte importante ale vietii organizationale, precum si motivatia, comportamentul echipei, rolurile echipei, dezvoltarea si cultura, precum si utilizarea si influenta puterii in organizatii. Programul va ajuta managerii actuali si viitori sa inteleaga schimbarile in rolul lor de conducere si modalitatile de a fi lideri .

TEMATICA:
1. Conceptul “leadership”
- Concept si definitii
- Caracteristicile liderului
- Leadership vs. Management


TRAINER: Doamna Anca Tutila
2. Cultura organizationala si leadership-ul
- Tipuri de structuri organizationale
- Cultura organizationala
- Tipuri de culturi organizationale
- Forme ale puterii
- Stiluri de leadership
- Teoriile leadership-ului si stiluri de conducere
3. Lucrul in echipa
- Echipa. Tipuri de echipe
- Motivarea echipei
- Rolurile in echipa
- Munca in echipa - implicarea si imputernicirea; Contractul psihologic
- Comunicarea in cadrul echipei
- Feedback-ul in comunicare
- Managementul conflictelor
- Managementul performantei

In speranta ca subiectul propus prezinta interes pentru dumneavoastra, va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra privind participarea si sa consultati Agenda, precum si Formularul de participare  .