despre    agenda   inregistrare    locatie    
Va invitam sa participati la cursul avansat de pregatire in domeniul sanatatii, sigurantei, securitatii si mediului - Principii si practici avansate HSSE, care se va desfasura pe parcursul anului 2020 in cadrul a trei module de curs. Modulul 1 “Identificarea, evaluarea si corectarea riscurilor legate de sanatatea si siguranta la locul de munca” se va desfasura in data de 27 ianuarie 2020, la Centrul de Conferinte Meda Consulting, Ploiesti (PH) - Str. Ghe. Gr. Cantacuzino 193, et. 2, iar dezbaterile pot fi accesate si online, prin intermediul unei platforme dedicate.

DE CE SA PARTICIPATI?
Incorporand abilitati de conducere bune, HSSE reuneste trei domenii de expertiza, toate sub auspiciile unui sistem integrat de management. Pentru a va asigura ca faceti parte din aceasta abordare continua de succes, participarea la acest curs de pregatire avansata este esentiala si va va oferi competentele necesare pentru a avea fi un leader in acest domeniu combinat solicitant.

CARE SUNT OBIECTIVELE?
La sfarsitul cursului participantii vor putea sa:
- Dezvolte abilitatile de comunicare necesare pentru a lucra cu toate partile interesate
- Dezvolte abilitati de rezolvare a problemelor si de luare a deciziilor pentru situatii de urgenta
- Dezvolte cunostintele si abilitatile necesare pentru a investiga toate evenimentele adverse
- Imbunatateasca abilitatile de conducere in managementul sigurantei si securitatii

PENTRU CINE ESTE CURSUL?
Acest curs avansat de formare Meda Consulting este ideal pentru o gama larga de profesionisti, dar vor beneficia in mare masura persoanele responsabile de conducerea proiectelor sau departamentelor de sanatate si siguranta, securitate si mediu. Directorii, sefii de department, managerii si consilierii HSSE, precum si alte persoane interesate sa dezvolte abilitati legate de acest sector de activitate.

Modul 1: Identificarea, evaluarea si corectarea riscurilor legate de sanatatea si siguranta la locul de munca
Procesul de culegere, procesare si raportare a datelor HSSE pentru riscuri, amenintari si impact este parte integranta a sistemului de management HSSE

TEMATICA:
Recunoașterea amenintarilor, probabilitatii, gravitățatii, consecintelor si expunerii
Identificarea pericolelor si gestionarea riscurilor
Pericole majore si prevenire
ISO31000 si excelenta in materie de siguranta
Securitatea muncii si a proceselor
Solutii pragmatice pentru imbunatatirea sistemelor de management al sigurantei (SMS)
Inspectie si audit
Sondaj de securitate HSSE si tehnici de evacuare
Securitatea fizica, identificarea punctelor cheie
Securitatea personalului

In speranta ca propunerea noastra prezinta interes, va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra privind participarea pana la data de 22 ianuarie 2020. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati  Agenda si  Formularul de participare .