despre   agenda   inregistrare
In data de 14 aprilie 2020, va invitam sa participati la Webinarul “Egalitatea de sanse ~ baza unui climat organizational deschis si eficient”. Dezbaterile pot fi accesate on-line prin intermediul unei platforme dedicate.

Scopul seminarului este de a creste nivelul de constientizare privind:
Demnitatea umana
Stereotipuri si prejudecati in societatea contemporana. Solutii privind eliminarea efectelor negative ale stereotipurilor si prejudecatilor
Discriminarea – concept. Tipologie.
Concepte asociate celui de ”discriminare”: egalitatea in drepturi; tratamentul egal /egalitatea de tratament juridic; egalitate versus egalizare; protectia egala a legii;
Egalitatea de sanse
Reglementari legislative
Studii de caz
Actiunea pozitiva sau masurile afirmative
Aspecte privind drepturile persoanelor cu dizabilitati, conform Conventiei Natiunilor Unite privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati din anul 2006 (in vigoare din 2008)
Aspecte referitoare la egalitatea de gen

 In perioada urmatoare inregistrarile la cursurile online beneficiaza de un discount suplimentar de 10 % din taxa de participare.

Pentru mai multe detalii privind programul , tematica si modalitatile de participare, va rugam sa consultati Agenda si Formularul de participare,  Agenda si Formularul de participare, si sa ne confirmati prezenta pana la data de 8 aprilie 2020.