despre    agenda   participare-in-sala   participare-online   locatie  

Stimata doamna / Stimate domn,


Va invitam sa participati la Curs de instruire in legislatia aplicabila dispozitivelor medicala in vederea obtinerii sau mentinerii avizelor de functionare ANMDMR pentru activitati de import / distributie / depozitare / instalare /punere in functiune / service - mentenanta - reparare / optica medicala / protezare (ortopedica/auditiva etc.), care se va desfasura in perioada 24 - 26 februarie 2020, la Ploiesti, Centrul de Conferinte Meda Consulting, str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 193, etaj 2. Acesta poate fi accesat si on-line, prin intermediul unei platforme dedicate.

Cursul este impartit in 2 module, avand urmatoarea structura:
- Modulul I - se adreseaza celor care desfasoara activitati de import/ distributie/ depozitare/instalare /punere in functiune/ service - mentenanta - reparare/optica medicala/ protezare (ortopedica, auditiva etc.);
- Modulul II - se adreseaza reprezentatilor companiilor din domeniul opticii medicale si a protezarii (ortopedica, auditiva etc.) Pentru participarea la acest modul este necesar sa se urmeze si modulul I.

In speranta ca evenimentul prezinta interes, avem rugamintea de a ne comunica intentia dumneavoastra privind participarea pana la data de 19 februarie 2020. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Agenda, precum si Formularul de participare in sala sau Formularul de participare online.