despre   agenda   inregistrare   
Stimata doamna / Stimate domn,


Va invitam sa participati la Cursul de instruire in legislatia aplicabila dispozitivelor medicale in vederea obtinerii sau mentinerii avizelor de functionare ANMDMR pentru activitati de import / distributie / depozitare / instalare /punere in functiune / service - mentenanta - reparare / optica medicala / protezare (ortopedica/auditiva etc.). Grupa este in formare, iar data de incepere va fi comunicata ulterior.

Cursul se va desfasura numai online, prin intermediul unei platforme dedicate, pana in momentul in care vor fi ridicate restrictiile impuse de situatia de urgenta existenta.

Durata cursului este de 3 zile, fiind impartit in 2 module cu urmatoarea structura:
- Modulul I - se adreseaza celor care desfasoara activitati de import/ distributie/ depozitare/instalare /punere in functiune/ service - mentenanta - reparare/optica medicala/ protezare (ortopedica, auditiva etc.);
- Modulul II - se adreseaza reprezentatilor companiilor din domeniul opticii medicale si a protezarii (ortopedica, auditiva etc.) Pentru participarea la acest modul este necesar sa se urmeze si modulul I.

In speranta ca evenimentul prezinta interes, avem rugamintea de a ne comunica intentia dumneavoastra privind participarea si va rugam sa consultati  Agenda si Formularul de participare.