despre    agenda   inregistrare   
Stimati parteneri,

Avem deosebita placere de a va invita sa participati la cele doua cursuri autorizate ANC, “Responsabil de mediu” - cod COR 325710 si “Specialist in managementul deseurilor” - cod COR 325713, care se vor desfasura online, prin intermediul unei platforme dedicate, in perioada 24 - 25 septembrie 2020.
 RESPONSABIL DE MEDIU
Descriere: Ocupatia de „Responsabil de mediu” este intalnita in toate societatile comerciale cu activitati posibile cu impact asupra mediului. Activitatea desfasurata de responsabilul de mediu cuprinde stabilirea aspectelor, obiectivelor de mediu, propunerea de masuri pentru rezolvarea problemelor de mediu, pentru protejarea mediului si imbunatatirea performantelor de mediu ale organizatiei.

Conditii : Studii medii

Diploma obtinuta: Certificat autorizat A.N.C., recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale.

Competente obtinute: Aplicarea prevederilor legale privind protejarea mediului; Aplicarea prevederilor legale privind un mediu sanatos, securitate in munca si in domeniul situatiilor de urgenta; Aplicarea procedurilor de calitate; Coordonarea procesului de instruire in domeniul mediului; Gestionarea actelor normative de mediu; Elaborarea programului de management de mediu; Elaborarea programului de monitorizare a factorilor de mediu; Monitorizarea factorilor de mediu; Realizarea auditului intern; Elaborarea programului de audit intern; Supravegherea activitatii de pregatire pentru situatiile de urgenta; Intocmirea documentatiei de management de mediu; Raportarea activitatii de mediu.
  SPECIALIST IN MANAGEMENTUL DESEURILOR
Descriere: In conformitate cu prevederile Legii nr. 211/25.11.2011, art. 22, alin.3, detinatorii/producatorii de deseuri persoane juridice, comerciantii, precum si operatorii economici autorizati din punct de vedere al protectiei mediului pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri „au obligatia sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta lege sau sa delege aceasta obligatie unei terte persoane”.

Conditii : Studii medii

Diploma obtinuta: certificat autorizat A.N.C., recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale.

Competente obtinute:
Planificarea activitatii de management al deseurilor;
Instruirea personalului implicat in managementul deseurilor;
Organizarea activitatilor specifice managementului deseurilor;
Evaluarea activitatii de management al deseurilor;
Raportarea rezultatelor privind managementul deseurilor.

 Va rugam sa consultati Agenda, precum si Formularul de participare.