despre    agenda   inregistrare   locatie  
Stimati parteneri,

Avem deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul cu tema „PROBLEMATICA AMBALAJELOR DIN PERSPECTIVA FONDULUI DE MEDIU. De ce pot aparea diferente intre raportarea AFM pe 2019 si urmatorul raport al inspectiei AFM”. Acesta se va desfasura in perioada 13 - 14 februarie 2020, la Ploiesti, Centrul de Conferinte Meda Consulting - str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 193, etaj 2. Dezbaterile pot fi accesate si on-line, prin intermediul unei platforme dedicate.

Sunteti cu adevarat pregatiti pentru testul final?

Verificati inaintea inspectorilor AFM daca in anul 2019 ati avut cod CAEN si/sau ati efectuat operatiuni de tip:
· import pentru uz propriu, pentru a efectua servicii, pentru a produce sau pentru a comercializa produse si/sau ambalaje in tara sau strainatate
· import - export documentar, chiar si fara ca marfa sa fi trecut prin Romania
· import, productie si comercializare in numele dvs. dar in interesul unui tert contractual
· import, productie si comercializare prin terti de produse sau ambalaje sub numele dvs. propriu
· fabricatie de produse si ambalaje si punerea acestora pe piata interna sau externa, sub nume propriu sau ale unui tert
· servicii de logistica, de livrare, de curierat sau comercializare de produse prin reambalare, paletizare sau marcare, sub nume propriu sau nu
· import, fabricatie si punere pe piata sub orice forma de EEE-uri, baterii si acumulatori, pneuri, produse periculoase sau receptie produse paletizate.

Cursul este construit astfel incat fiecare participant sau echipa participanta sa beneficieze de verificare, clarificare si validare a interpretarilor interne privind relatia intre cantitatile de ambalaje efectiv luate in calcul de AFM si specificatiile din contracte, documentatii tehnice, proceduri, documente primare, inregistrari contabile si raportarile AFM.
Este o ocazie pentru responsabilul de mediu si raportari, desemnat de fiecare operator, de a participa impreuna cu persoana din departamentul de contabilitate care este implicata in acest proces, pentru clarificarea si intelegerea comuna a detaliilor tehnice aferente acestei obligatii legale, de aceea oferim un discount suplimentar pentru participarea in echipa.
In speranta ca subiectul propus prezinta interes pentru dumneavoastra, va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra privind participarea pana la data de 10 februarie 2020. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Agenda, precum si Formularul de participare.