despre    agenda   inregistrare   locatie  
Stimati parteneri,

Avem deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul de specializare “Operator la tratarea si epurarea apei uzate” - cod COR 818902. Acesta se va desfasura online, prin intermediul unei platforme dedicare, avand in vedere prevederile Ordonantei de Urgenta nr. 32/2020, conform carora pe perioada starii de urgenta, pregatirea teoretica a programelor de formare profesionala se poate desfasura si in sistem online.

DESCRIERE:
Ocupatia de operator in instalatiile de tratare/epurare a apei este intalnita in mai multe sectoare de activitate, in cadrul statiilor municipale si orasenesti pentru tratarea/epurarea apelor uzate menajere, precum si in cadrul statiilor din cadrul unor societati industriale din activitatea carora rezulta ape menajere si/sau industriale uzate. Statiile de tratare, epurare apa uzata sunt amplasate in aer liber si pot fi monobloc sau de tip clasic cu mai multe trepte de tratare/epurare: mecanica, chimica si biologica.

TIPUL CURSULUI: specializare

DURATA CURSULUI: 40 ore / 5 zile

CONDITII: minim studii medii

DIPLOMA OBTINUTA: Certificat autorizat A.N.C., recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale.

COMPETENTE DOBANDITE:
Intretinerea echipamentelor de lucru
Receptionarea materialelor si a pieselor de schimb
Alimentarea aparatelor de dozare
Inregistrarea parametrilor tehnici de control
Prelevarea probelor de apa
Instruirea proprie cu instructiunile de lucru

Cursul va incepe in momentul in care grupa va fi intrunita,data de incepere fiind anuntata ulterior. Examentul in vederea obtinerii certificatului autorizat ANC va fi sustinut dupa incetarea starii de urgenta.