despre      inregistrare   
Stimati parteneri,

Avem deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul de specializare “Operator la tratarea si epurarea apei uzate” - cod COR 818902. Acesta se va desfasura la Ploiesti - Centrul de Conferinte Meda Consulting, Str. Ghe. Gr. Cantacuzino nr. 193, et. 2 si on-line, prin intermediul unei platforme dedicate.

DESCRIERE:
Ocupatia de operator in instalatiile de tratare/epurare a apei este intalnita in mai multe sectoare de activitate, in cadrul statiilor municipale si orasenesti pentru tratarea/epurarea apelor uzate menajere, precum si in cadrul statiilor din cadrul unor societati industriale din activitatea carora rezulta ape menajere si/sau industriale uzate. Statiile de tratare, epurare apa uzata sunt amplasate in aer liber si pot fi monobloc sau de tip clasic cu mai multe trepte de tratare/epurare: mecanica, chimica si biologica.

TIPUL CURSULUI: specializare
DURATA CURSULUI: 40 ore / 5 zile
CONDITII: minim studii medii

DIPLOMA OBTINUTA: Certificat autorizat A.N.C., recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale.

COMPETENTE DOBANDITE:
Intretinerea echipamentelor de lucru
Receptionarea materialelor si a pieselor de schimb
Alimentarea aparatelor de dozare
Inregistrarea parametrilor tehnici de control
Prelevarea probelor de apa
Instruirea proprie cu instructiunile de lucru

Cursul va incepe in momentul in care grupa va fi intrunita,data de incepere fiind anuntata ulterior.