despre    agenda   inregistrare  
Stimati parteneri,

Va invitam sa participati la Cursul de specializare “Operator la tratarea si epurarea apei uzate” - cod COR 818902. Acesta se va desfasura online, prin intermediul unei platforme dedicate, in perioada
16 - 20 noiembrie 2020.

DESCRIERE:
Ocupatia de operator in instalatiile de tratare/epurare a apei este intalnita in mai multe sectoare de activitate, in cadrul statiilor municipale si orasenesti pentru tratarea/epurarea apelor uzate menajere, precum si in cadrul statiilor din cadrul unor societati industriale din activitatea carora rezulta ape menajere si/sau industriale uzate. Statiile de tratare, epurare apa uzata sunt amplasate in aer liber si pot fi monobloc sau de tip clasic cu mai multe trepte de tratare/epurare: mecanica, chimica si biologica.

TIPUL CURSULUI: specializare        DURATA CURSULUI: 40 ore / 5 zile

CONDITII: cel putin invatamant obligatoriu (10 clase) si calificare profesionala prin invatamantul profesional – scoala de arte si meserii - sau prin programe de formare profesionala in sistemul de formare profesionala a adultilor.

DIPLOMA OBTINUTA: Certificat autorizat A.N.C., recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale.

COMPETENTE DOBANDITE:
Intretinerea echipamentelor de lucru; Receptionarea materialelor si a pieselor de schimb; Alimentarea aparatelor de dozare; Inregistrarea parametrilor tehnici de control; Prelevarea probelor de apa; Instruirea proprie cu instructiunile de lucru

In speranta ca subiectul propus prezinta interes pentru dumneavoastra, va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra privind participarea si sa consultati span> Agenda, precum si Formularul de participare  .