despre    agenda   inregistrare   
Stimati parteneri,

Avem deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul de specializare “Operator la tratarea si epurarea apei uzate” - cod COR 818902. Acesta se va desfasura online, prin intermediul unei platforme dedicate, in perioada 28 septembrie - 2 octombrie 2020.

DESCRIERE:
Ocupatia de operator in instalatiile de tratare/epurare a apei este intalnita in mai multe sectoare de activitate, in cadrul statiilor municipale si orasenesti pentru tratarea/epurarea apelor uzate menajere, precum si in cadrul statiilor din cadrul unor societati industriale din activitatea carora rezulta ape menajere si/sau industriale uzate. Statiile de tratare, epurare apa uzata sunt amplasate in aer liber si pot fi monobloc sau de tip clasic cu mai multe trepte de tratare/epurare: mecanica, chimica si biologica.

TIPUL CURSULUI: specializare

DURATA CURSULUI: 40 ore / 5 zile

CONDITII: cel putin invatamant obligatoriu (10 clase) si calificare profesionala prin invatamantul profesional – scoala de arte si meserii - sau prin programe de formare profesionala in sistemul de formare profesionala a adultilor.

DIPLOMA OBTINUTA: Certificat autorizat A.N.C., recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale.

COMPETENTE DOBANDITE:
Intretinerea echipamentelor de lucru;
Receptionarea materialelor si a pieselor de schimb
Alimentarea aparatelor de dozare
  Inregistrarea parametrilor tehnici de control
Prelevarea probelor de apa
Instruirea proprie cu instructiunile de lucru

 In speranta ca subiectul propus prezinta interes pentru dumneavoastra, va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra privind participarea si sa consultati Agenda, precum si Formularul de participare.