DESPRE   INREGISTRARE   LOCATIE

Stimati parteneri,

Avem deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul de calificare autorizat A.N.C. “Operator la extractia, tratarea, transportul si distributia gazelor - cod N.C.: 8113.2.8”, care se va desfasura incepand cu data de 15 martie 2020, la Ploiesti, Centrul de Conferinte Meda Consulting - str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 193, etaj 2.

Durata: 720 ore (240 ore teorie & 480 ore practica)

Descriere: Calificarea de Operator la extractia, tratarea, transportul si distributie gazelor asigura absolventilor competente de operare cu echipamente, scule, dispozitive specifice extractiei, lucrari de interventii, reparatii capitale, punere in productie si operatii speciale la sonde, transportul pe conducte a gazelor, aplicand legislatia si reglementarile privind sanatatea si securitatea la locul de munca, prevenirea si stingerea incendiilor.
Conditii : minim 8/10 clase – invatamant general obligatoriu

Diploma obtinuta: Certificat autorizat A.N.C., recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale.

Competente obtinute:  Scule si dispozitive folosite in foraj-extractie; Masuratori specifice punctelor de lucru; Extractia gazelor naturale; Tehnologia forarii sondelor; Interventii si reparatii la sonde de gaze; Depozitarea, separarea si tratarea gazelor; Tehnologii moderne de extractie si foraje speciale; Instrumentatii la sonde; Geofizica de sonda; Controlul calitatii gaurii de sonda; Transportul si distributia gazelor naturale.

 Pentru inscriere, va rugam sa accesati  Formularul de participare.