DESPRE   INREGISTRARE   LOCATIE
Stimati parteneri,

Avem deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul de calificare autorizat A.N.C. Instalator Instalatii Tehnico - Sanitare si de Gaze - Cod N.C.: 7136.2.2 la Ploiesti, Centrul de Conferinte Meda Consulting - str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 193, etaj 2. Grupa este in curs de formare, iar cursul va incepe imediat ce aceasta este constituita.

Descriere: Instalatorul de instalatii tehnico-sanitare si de gaze din sectorul constructii trebuie sa stie sa masoare, sa taie, sa pozeze si sa imbine conducte, sa realizeze treceri prin ziduri si plansee pentru conducte, sa monteze conducte, utilaje, aparate de utilizare, accesorii, sa puna in functiune instalatii, sa inlocuiasca, sa repare conductele, imbinarile si garniturile acestora, sa diagnosticheze si sa remedieze defectiunile constatate la toate tipurile de instalatii si utilaje/aparate de utilizare folosite pentru alimentarea cu apa, canalizare, ridicare a presiunii apei, stingere incendii, gaze naturale si sa efectueze lucrari de intretinere a acestora.

Conditii : minim 8/10 clase – invatamant general obligatoriu

Diploma obtinuta: Certificat autorizat A.N.C., recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale.

Competente obtinute:  Organizarea locului de munca; Aplicarea prevederilor legale referitoare la SSM si in domeniul situatiilor de urgenta; Intretinerea echipamentelor de lucru; Asigurarea calitatii lucrarilor executate; Aplicarea normelor de protectie a mediului; Montarea instalatiilor interioare de canalizare; Montarea instalatiilor interioare de apa si consum menajer; Montarea obiectelor sanitare, a accesoriilor si a utilajelor folosite in instalatiile sanitare; Montarea instalatiilor de stingere a incendiilor; Montarea instalatiilor interioare de gaze naturale; Montarea aparatelor de utilizare a gazelor; Intretinerea instalatiilor interioare de gaze naturale si a celor sanitare.
Examentul in vederea obtinerii certificatului autorizat ANC va fi sustinut in ultima zi de curs.

 Pentru inscriere, va rugam sa accesati  Formularul de participare.