despre       agenda       inregistrare  
Stimati parteneri,

Avem deosebita placere de a va invita sa participati la cursul autorizat ANC - “Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor” - cod COR 541902 care se va desfasura la Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 193, etaj 2. Partea teoretica a cursului poate fi urmata si online, prin intermediul unei platforme dedicate. Grupa este in curs de formare, data de incepere fiind anuntata ulterior.

Durata cursului: 136 ore din care 118 pregatire teoretica si 18 ore pregatire practica

Descriere: Cadrul tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor trebuie sa detina
competele necesare pentru planificarea, organizarea, monitorizarea si controlul activitatii de aparare impotriva incendiilor.

Calificarea de “Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor” este necesara in vederea incadrarii la operatorii economici, institutii, etc. conform legislatiei in vigoare.

Autoritatile administratiei publice centrale si celelalte organe centrale de specialitate, Consiliul General al Municipiului Bucuresti, consiliile locale ale sectoarelor municipiului Bucuresti, judetene sau locale, institutiile publice si operatorii economici au obligatia sa angajeze cel putin un cadru tehnic sau personal de specialitate cu atributii in domeniul apararii impotriva incendiilor, atestati potrivit metodologiei elaborate de Inspectoratul General.

Conditii: Studii medii

Diploma obtinuta: Cursul este organizat sub avizul I.G.S.U. si autorizat de A.N.C., diploma obtinuta in urma promovarii examenelor fiind recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale.

In speranta ca subiectul propus prezinta interes pentru dumneavoastra, va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra privind participarea si sa consultati materialele atasate,  Agenda, precum si Formularul de participare .