despre   inregistrare   locatie
Stimati parteneri,

Avem deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul de calificare autorizat A.N.C. Administrator de Condominii - Cod N.C.: 5153.3.1, care va incepe in data de 25 februarie 2020, la Ploiesti, Centrul de Conferinte Meda Consulting - str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 193, etaj 2.

Descriere: Cursul se adreseaza persoanelor care ocupa functia de administrator imobile precum si persoanelor care vor sa profeseze in meseria de administrator imobile dar care inca nu detin inca certificatul care sa le ateste aceasta pregatire.

Conditii : minim 8/10 clase – invatamant general obligatoriu

Diploma obtinuta: Certificat autorizat A.N.C., recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale.

Competente obtinute: Aplicarea prevederilor legale referitoare la administrarea condominiilor; Aplicarea prevederilor legale referitoare la organizarea si conducerea contabilitatii in partida simpla; Aplicarea prevederilor legale referitoare la serviciile comunitare de utilitati publice; Aplicarea prevederilor legale generale referitoare la asigurarea calitatii in constructii si autorizarea lucrarilor in constructii; Aplicarea prevederilor legale generale referitoare la aparare impotriva incendiilor; Bazele contabilitatii primare, emiterea facturilor, efectuarea platilor si incasarilor; Intocmirea documentelor contabile de baza (facturi, chitante, ordine de plata, registru de casa, jurnal de banca, etc.); Elaborarea documentelor de gestiune; Operarea documentelor contabile primare de baza in softuri dedicate si in Excel sau echivalent; Aplicarea procedurilor de arhivare fizica si electronica; Aplicarea tehnicilor de comunicare eficienta..

 Pentru inscriere, va rugam sa accesati  Formularul de participare.