despre   inregistrare   locatie
Stimati parteneri,

Avem deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul Autorizat A.N.C. Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca – cod COR 325723 (40 ore / 80 ore), care se va desfasura online, prin intermediul unei platforme dedicate, avand in vedere prevederile Ordonantei de Urgenta nr. 32/2020, conform carora pe perioada starii de urgenta, pregatirea teoretica a programelor de formare profesionala se poate realiza si in sistem online. In situatia in care va fi ridicata interdictia de organizare a evenimentelor in sala de curs, locatia de desfasurare va fi in cadrul Centrului de Conferinte Meda Consulting, din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 193, etaj 2.

Descriere: Inspectorul in domeniul securitatii si sanatatii in munca isi desfasoara activitatea in cadrul serviciilor interne/externe de prevenire si protectie sau ca lucrator/ angajator care se ocupa de activitatile de prevenire si protectie din orice organizatie, precum si in alte conditii stabilite de reglementarile legale.

Conditii : Studii cu diploma in invatamantul liceal filiera teoretica in profil real sau filiera tehnologica in profil tehnic.

Diploma obtinuta: Certificat autorizat A.N.C., recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale.

Competente obtinute: Realizarea activitatilor de prevenire si protectie; Realizarea semnalizarii de securitate si/sau de sanatate la locurile de munca; Instruirea lucratorilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca; Informarea lucratorilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca; Stabilirea mijloacelor materiale si tehnice necesare securitatii si sanatatii in munca; Prevenirea accidentelor de munca si a imbolnavirilor profesionale; Participarea la cercetarea evenimentelor care produc incapacitate temporara de munca; Verificarea respectarii prevederilor legale in domeniul securitatii si sanatatii in munca; Monitorizarea activitatilor de evacuare si interventie in situatii de urgenta;Dezvoltarea profesionala; Planificarea activitatilor proprii.

Cursul va incepe in momentul in care grupa va fi intrunita, data de incepere fiind anuntata ulterior. Partea practica a cursului va fi realizata la Ploiesti, dupa incetarea starii de urgenta. De asemenea, examenul in vederea obtinerii certificatului autorizat ANC va fi sustinut dupa incetarea starii de urgenta.
In speranta ca subiectul propus prezinta interes pentru dumneavoastra, va asteptam sa participati la curs si va rugam sa consultati  Formularul de participare.