despre      inregistrare    locatie
Stimati parteneri,

Avem deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul Autorizat A.N.C. Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca – cod COR 325723 (80 ore), care se va desfasura in perioada 19 - 30 octombrie 2020, la Ploiesti, Centrul de Conferinte Meda Consulting, str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 193, etaj 2. Dezbaterile pot fi accesate si online prin intermediul unei platforme dedicate.


Descriere: Inspectorul in domeniul securitatii si sanatatii in munca isi desfasoara activitatea in cadrul serviciilor interne/externe de prevenire si protectie sau ca lucrator/ angajator care se ocupa de activitatile de prevenire si protectie din orice organizatie, precum si in alte conditii stabilite de reglementarile legale.

Conditii : Studii cu diploma in invatamantul liceal filiera teoretica in profil real sau filiera tehnologica in profil tehnic.

Diploma obtinuta: Certificat autorizat A.N.C., recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale.

Competente obtinute: Realizarea activitatilor de prevenire si protectie;Stabilirea semnalizarii de securitate si/sau de sanatate la locurile de munca; Stabilirea mijloacelor materiale si tehnice necesare securitatii si sanatatii in munca; Criterii generale pentru evaluare a riscurilor; Instruirea lucratorilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca; Informarea lucratorilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca; Prevenirea accidentelor de munca si a imbolnavirilor profesionale; Participarea la cercetarea evenimentelor care produc incapacitate temporara de munca; Verificarea respectarii prevederilor legale in domeniul securitatii si sanatatii in munca; Monitorizarea activitatilor de evacuare si interventie in situatii de urgenta

In speranta ca subiectul propus prezinta interes pentru dumneavoastra, va asteptam sa participati la curs si va rugam sa consultati Agenda si   Formularul de participare.