despre   agenda   inregistrare
Stimati parteneri,

Va invitam sa participati in perioada 28 - 29 aprilie 2020, la Cursul online "Auditor managementul riscului ISO 31000". Dezbaterile pot fi accesate si on-line prin intermediul unei platforme dedicate.

TEMATICA SI SCOP:
Managementul riscului – in contextul standardelor din familia ISO 31000:2018
- cadrul de gestionare a riscurilor
- notiuni generale, termeni si definitii
- principiile managementului riscului
- analiza contextului organizational
- procesul de management al riscului
Tehnici de evaluarea riscurilor – Standardul ISO 31010, aplicatii, studii de caz si dezbateri interactive:
– Identificarea riscurilor, metode
– Analiza riscului si estimarea riscului: evaluarea probabilitatii de materializare a riscului
– Evaluarea impactului asupra obiectivelor; criterii de impact
– Evaluarea expunerii la risc
– Registrul riscurilor, aplicatie: modul de constituire si completare
– Procedura si Diagrama procesului de managementul riscului – studiu de caz
– Profilul de risc al companiei, aplicatii: harta riscurilor, matricea riscurilor functie de plauzibilitate si consecinte si scalele de cuantificare a riscurilor
Tratarea riscurilor - tinerea sub control a riscurilor cu costuri rezonabile; aplicatie: planificarea continuitatii activitati, in contextul standardului ISO 22301, “Sisteme de management al continuitatii afacerii”
Monitorizarea, revizuirea, comunicarea, consultarea şi raportarea riscurilor
Editiile standardelor ISO 9001:2015 si ISO 14001:2015. Gandirea bazata pe risc - “Risk Based Thinking”
Recomandari si ghidare pentru implementarea managementului riscului in organizatii – factori de succes si greseli uzuale - Bune practici si studii de caz20 ore teorie & 240 ore practica), examentul in vederea obtinerii certificatului autorizat ANC fiind sustinut in ultima zi de curs.
Participantii vor gasi in cadrul seminarului o excelenta platforma de discutii si vor invata modalitatile de planificare, implementare si gestionare a unui sistem de management al riscurilor in organizatie. Pentru mai multe detalii privind programul si modalitatile de participare, va rugam sa consultati Agenda si Formularul de participare, si sa ne confirmati prezenta pana la data de 21 aprilie 2020.
TRAINER: Doamna dr. ing. Simona Louise VORONCA - expert in managementul riscului, Doctor in Managementul riscului, absolventa a masterului “Managementul riscului” organizat de Academia de Studii Economice București, practician cu o experienta de peste 14 ani in implementarea managementului riscului intr-o companie mare, care indeplinește atat cerintele OSGG 400/2015, cat si cele ale Bursei de Valori Bucuresti - fiind listata la bursa, presedinte al Subcomitetului tehnic de standardizare „Managementul riscului”, din anul 2008, organizat in cadrul CT 373 al ASRO Asociatia Romana de Standardizare si membra in asociatii internationale de profil.