despre    agenda   participare-in-sala   participare-online   locatie  

Stimata doamna / Stimate domn,


Va invitam sa participati la Programul de instruire in vederea obtinerii avizelor de functionare ANMDMR pentru activitati de import / distributie / depozitare / instalare / punere in functiune / service - mentenanta - reparare / optica medicala / protezare (ortopedica/auditiva etc.), care se va desfasura in perioada 11 - 13 decembrie 2019, la Ploiesti, Centrul de Conferinte Meda Consulting, str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 193, etaj 2. Acesta poate fi accesat si on-line, prin intermediul unei platforme dedicate.

Cursul este impartit in 2 module, avand urmatoarea structura:
- Modulul I - se adreseaza celor care desfasoara activitati de import/ distributie/ depozitare/instalare /punere in functiune/ service - mentenanta - reparare/optica medicala/ protezare (ortopedica, auditiva etc.);
- Modulul II - se adreseaza reprezentatilor companiilor din domeniul opticii medicale si a protezarii (ortopedica, auditiva etc.) Pentru participarea la acest modul este necesar sa se urmeze si modulul I.

In speranta ca evenimentul prezinta interes, avem rugamintea de a ne comunica intentia dumneavoastra privind participarea pana la data de 4 decembrie 2019. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Agenda, precum si Formularul de participare in sala sau Formularul de participare online.