despre    agenda   inregistrare   locatie
Stimati parteneri

In data de 26 septembrie 2019, va invitam sa participati la Workshop-ul “Noi reguli privind etichetarea dispozitivelor medicale”. Acesta se va desfasura la Bucuresti ~ Ramada Hotel & Suites Bucharest North, Str. Daniel Danielopolu 44, sector 1, iar dezbaterile pot fi accesat si on-line, prin intermediul unei platforme dedicate.

TEMATICA:
- Notiuni introductive in materie de dispozitive medicale. Legislatie aplicabila la nivel european si intern in materie de dispozitive medicale
- Etichetarea si publicitatea dispozitivelor medicale
- Procedura de obtinere a avizului de functionare

TRAINER: dra. Avocat Georgiana Trifan – are experienta bogata in domeniul reglementarii si conformitatii pentru producatorii si distribuitorii de medicamente fara prescriptie medicala, dispozitive medicale si suplimente alimentare si a procedurilor de notificare sau dupa caz, obtinere/preschimbare aviz de functionare conform legislatiei in vigoare.

In speranta ca evenimentul prezinta interes, va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra privind participarea pana la data de 19 septembrie 2019. Pentru mai multe detalii privind tematica si modalitatile de participare, va rugam sa consultati  Agenda, precum si Formularul de participare .