Organizare evenimente

Meda Consulting este o companie specializata in organizarea evenimentelor – congrese, conferinte, seminarii, prezentari de firma sau de produs, team building, training.

Evenimentele organizate de catre Meda Consulting permit companiilor realizarea unei campanii de promovare in cadrul unui mediu de afaceri ce dezbate subiecte de maxima importanta in domeniu si reunesc oficialitati guvernamentale, academicieni, analisti, specialisti si manageri ai marilor companii din intreaga lume.

Meda Consulting ofera, de asemenea, consultanta in organizarea evenimentelor — planificare, organizare si implementare.

Congrese, conferinte

Congresele si conferintele abordeaza atat la nivel national, cat si international, teme de importanta din industriile cheie. Acestea sunt organizate in colaborare cu asociatiile si organizatiile profesionale, beneficiind de sprijin media din partea publicatiilor de specialitate.

Seminarii, prezentari de firma si de produs

Locatia adecvata, logistica necesara si atmosfera business reprezinta elemente cheie in asigurarea unei intalniri de afaceri de success.

Team building

Lucrul in echipa, asumarea responsabilitatilor de grup, comunicarea intre angajatii unei companii, reprezinta elemente importante pentru o buna desfasurare a activitatilor profesionale si pentru obtinerea unor rezultate reale. Activitatile team building conduc catre un mai bun control emotional in cadrul relatiilor stabilite la nivel organizational, precum si la cresterea gradului de creativitate profesionala.