Prezentare

         Locatie

 

ORGANIZATORI:

PARTENER OFICIAL:

 

          Societatea Inginerilor din Domeniul Gazelor Naturale Sibiu impreuna cu compania Meda Consulting au organizat in data de 17 aprilie 2008 la Sinaia, Masa Rotunda cu tema “Racordarea / deracordarea consumatorilor in Sistemul National de Transport al Gazelor Naturale”.

SCOP: Gazul natural reprezintă o componentă primordială a aprovizionării cu energie atât în sectorul industrial cât şi în cel rezidenţial, a cărei importanţă creşte continuu în condiţiile estimărilor îngrijorătoare pe termen mediu şi lung privind adâncirea dependenţei tot mai multor ţări de importurile de gaze naturale. Acest aspect a determinat adoptarea la nivel european a unor directive care să stabilească cadrul general privind dezvoltarea pieţei gazelor naturale.

Lectori:
Dumitru Chisalita – Presedinte, Societatea Inginerilor din Domeniul Gazelor Naturale Sibiu
Valter Bogdan – Director general, Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (Domeniul Gazelor Naturale)
Florin Radoi – Sef serviciu, Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (Domeniul Gazelor Naturale)
Eugen Anghel – Expert, Directia de reglementari si atestari tehnice, Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (Domeniul Gazelor Naturale)
Mihai Ramniceanu - Sef Serviciu Regualmente si Norme Tehnice in domeniul Gazelor Naturale, Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (Domeniul Gazelor Naturale)