despre    agenda   inregistrare   locatie  
Stimata Doamna / Stimate Domn,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Workshop-ul practic “SEAP / SICAP, in conformitate cu ultimele modificari legislative”, care se va desfasura in data de 15 februarie 2019, la Ploiesti, Centrul de Conferinte Meda Consulting, str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 193, etaj 2.

In cadrul workshop-ului operatorii economici participanti vor realiza activitati de simulare a procedurilor reale de atribuire a contractelor de furnizare, servicii sau lucrari. Acestea se vor desfasura pe mediul DEMO al platformei SEAP. Fiecare cursant va participa atat la achizitii directe cat si la proceduri de atribuire care se desfasoara online.

IMPORTANT: Lector din cadrul SEAP

Se vor urmari:
Ca urmare a aparitiei ORDONANTEI DE URGENTA nr. 114/ 28 decembrie 2018 se vor prezenta si noutatile generate de aceasta noua modificare legislativa.

In speranta ca subiectul propus prezinta interes pentru dumneavoastra, va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra privind participarea pana la data de 14 februarie 2019. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Agenda, precum si Formularul de participare.