despre    agenda   inregistrare    locatie    
Stimati parteneri,


In data de 17 aprilie 2019, va invitam sa participati la Cursul “Instruirea si specializarea responsabililor cu gestionarea deseurilor. Indeplinirea obligatiilor prevazute de legislatia nationala”, care se va desfasura la Bucuresti, Ramada Bucharest North Hotel & Suits, Bucuresti - Str. Daniel Danielopolu 41A.

Cursul se adreseaza detinatorilor si producatorilor de deseuri, persoane juridice, comercianti, precum si operatorii economici autorizati din punct de vedere al protectiei mediului pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri si isi propune sa instruiasca personalul cu atributii in domeniul gestionarii deseurilor, in vederea indeplinirii obligatiilor prevazute de lege.

Tematica abordata:
Legislatia nationala in domeniul gestiunii deseurilor
Obligatii ce decurg din legea 211/2011 privind regimul deseurilor
Gestionarea deseurilor, reglementate prin acte normative speciale: uleiuri uzate, baterii si acumulatori uzati, deseuri de echipamente electrice si electronice, anvelope uzate, vehicule scoase din uz
Raportari in domeniul gestiunii deseurilor (identificarea, caracterizarea si codificarea deseurilor, intocmirea si pastrarea evidentei deseurilor)
Documente necesare transportului deseurilor periculoase si nepericuloase pe teritoriul Romaniei.

Diploma: In urma cursului se elibereaza diploma “Responsabil cu gestionarea deseurilor”

In speranta ca propunerea noastra prezinta interes, va rugam sa aveti amabilitatea de a ne transmite intentia dumneavoastra privind participarea pana la data de 12 aprilie 2019. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati  Agenda, precum si Formularul de participare.