despre    agenda   inregistrare    locatie    
Stimati parteneri,

Avem deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul “Specialist Microsoft Office: Excel”, care va avea loc la Ploiesti, Centrul de Conferinte Meda Consulting - str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 193, etaj 2. Evenimentul este structurat pe doua module ce se vor desfasura in data de 21 mai 2019, respectiv 23 mai 2019.

Acest curs se adreseaza persoanelor cu cunostinte medii in Microsoft Office: Excel si care doresc sa devina specialisti in utilizarea programului. Va fi interactiv, insotit de aplicatii practice realizate de fiecare participant pe propriul laptop si este necesar ca laptopul sa aiba instalat minim Pachetul Office 2010.

CE VETI INVATA?
- veti invata sa folositi Microsoft Excel de la nivel mediu, la nivel specialist;
- veti invata functiile de baza ale programului;
- prelucrarea seturilor mari de date in lista sau tabel;
- deblocarea formulelor dinamice cu functiile IF, VLOOKUP, INDEX, MATCH si multe altele;
- automatizarea sarcinilor de zi cu zi prin Macro si VBA;
- crearea si modificarea graficelor;
- utilizarea formulelor;
- crearea de rapoarte dinamice stapanind unul dintre cele mai populare instrumente, PivotTables;
exercitii practice si teste.

TRAINER: Doamna Florentina TOADER - colaborator al Universitatii Petrol - Gaze din Ploiesti, coordonator discipline Inteligenta Artificiala, Ingineria Programarii / Ingineria Programelor, Programarea calculatoarelor si limbaje de programare, Programare logica si functionala, Bazele informaticii, Informatica generala, Programare orientata pe obiecte, Agenti software, Internet si medii de comunicare, Baze de date.

In speranta ca evenimentul prezinta interes, avem rugamintea de a ne comunica intentia dumneavoastra privind participarea pana la data de 15 mai 2019. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Agenda, precum si Formularul de participare si sa ne confirmati prezenta pana la data de 10 mai 2019.