despre  *  agenda  *  participare in sala  *  participare on-line   *   locatie
Stimata doamna / Stimate domn,


Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul cu tema „Preschimbarea sau obtinerea avizelor de functionare. Noi obligatii in domeniul reglementarilor dispozitivelor medicale pentru activitati de import/distributie/depozitare/ instalare/punere in functiune/service - mentenanta - reparare/optica medicala/protezare (ortopedica/auditiva etc.)”, care se va desfasura in perioada 27 - 29 mai 2019, la Ploiesti, Centrul de Conferinte Meda Consulting, str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 193, etaj 2. Acesta poate fi accesat si on-line, prin intermediul unei platforme dedicate.

Cursul este impartit in 2 module, avand urmatoarea structura:
- Modulul I - se adreseaza celor care desfasoara activitati de import/ distributie/ depozitare/instalare /punere in functiune/ service - mentenanta - reparare/optica medicala/ protezare (ortopedica, auditiva etc.);
- Modulul II - se adreseaza reprezentatilor companiilor din domeniul opticii medicale si a protezarii (ortopedica, auditiva etc.) Pentru participarea la acest modul este necesar sa se urmeze si modulul I.

In speranta ca evenimentul prezinta interes, avem rugamintea de a ne comunica intentia dumneavoastra privind participarea pana la data de 22 mai 2019. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Agenda, precum si Formularele de Participare in sala sau Participare on-line.