despre    agenda   inregistrare   locatie  

Stimati parteneri,


Va invitam sa participati la cursul interactiv pe tema vanzarilor si negocierii, ce se va desfasura in perioada 21 - 22 martie 2019 la Ploiesti, Centrul de Conferinte Meda Consulting, str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 193, etaj 2.

SCOP:

Scopul principal al cursului este formarea cunostintelor teoretice si practice ale participantilor, axandu-se pe tehnicile esentiale de vanzari, precum si pe cele mai bune strategii si abordari practice necesare pentru a intelege procesul de vanzare in vederea cresterii vanzarilor si depasirea tintelor.

 

BENEFICII:

- identificarea tipologiilor de clienti dupa profil psihografic si modularea discursului de vanzari in consecinta
- principiile negocierii si tehnici de negociere
- tipuri de negociatori si strategii de negociere
- de ce m-am facut vanzator, imaginea mea versus imaginea companiei - pozitionare
- intelegerea nevoilor clientului
- intelegerea si tratarea obiectiilor clientului
- diferentele dintre target, business plan si forecast (nivel manager de vanzari)
- comunicarea si skill-urile de prezentare ca si suport in vanzari

TEMATICA:

Dezbaterile se vor axa pe sarcinile omului de vanzari, pregatirea procesului de vanzare, identificarea nevoilor clientului, argumentarea, tratarea obiectiilor, incheierea unei vanzari, vanzarea de concepte, analiza vizitei, urmarirea vanzarii, fidelizarea clientului, feedback.

Participand la aceasta dezbatere veti putea beneficia de expertiza si experienta lectorului prezent, Domnul Gabriel DALEA - specialist in dezvoltarea afacerilor, planificare strategica, negociere si vanzari, intalnirea fiind interactiva, cu studii de caz, jocuri de rol, simulari si exercitii.

In speranta ca veti participa alaturi de noi la seminar, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda Propusa si Formularul de participare.