despre    agenda   inregistrare   locatie  
Stimati parteneri,

In perioada 30 - 31 ianuarie 2019, se va desfasura Seminarul "Continutul dosarului pentru autorizarea produselor biocide sub BPR". Acesta va avea loc la Ramada Hotel & Suites Bucharest North, Bucuresti - Str. Daniel Danielopolu 44A, iar dezbaterile pot fi accesate si on-line prin intermediul unei platforme dedicate.

TEMATICA & SCOP:
- Cerinte de baza Anexa III de la BPR, privind informatiile referitoare la produsele biocide (preambulul din Anexa III de la BPR)
- Ghidul ECHA privind cerinta de date din dosar, pentru evaluarea eficacitatii biocide a produselor biocide
- Principii directoare ale ECHA, cu privire la cerinta de date si informatii, in general: CDS, ADS, adaptarea cerintelor informatiilor, responsabi-litatile aplicantului, baza pentru clasificare si etichetare conform Regulamentului CLP, parametrii ce trebuie luati in considerare in pregatirea aplicatiei pentru autorizare, transfer de date, reinnoirea autorizatiei, evaluarea produselor biocide
- Ghidul ECHA privind cerinta de date din dosar, pentru evaluarea toxicitatii produselor biocide

Participantii vor gasi in cadrul seminarului o excelenta platforma pentru schimb de idei privind provocarile din acest sector, pentru cele mai bune practici si planuri viitoare privind cele de mai sus. Pentru mai multe detalii privind programul si modalitatile de participare, va rugam sa consultati Agenda, precum si Formularul de participare.