despre    agenda   inregistrare   locatie  
Stimati parteneri,

Avem deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul autorizat ANC “Auditor in domeniul sigurantei alimentare” - cod COR 325714, care se va desfasura in perioada 6 -10 mai 2019, la Ploiesti, Centrul de Conferinte Meda Consulting - str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 193, etaj 2.

Descriere: Conform standardului ocupational auditorul in domeniul sigurantei alimentare este o persoana care dispune de competente demonstrate de a efectua un audit al sistemului de management al sigurantei alimentului, SMSA. Acesta este incadrat in organizatiile in care sau care desfasoara activitati de audit ale sistemului de management al sigurantei alimentului.

Ocupatia de auditor in domeniul sigurantei alimentare se refera la auditorii care efectueaza audituri in domeniul sigurantei alimentului, atat interne sau de prima parte cat si externe sau de secunda si terta parte.

Conditii: Studii superioare

Competente obtinute:
Comunicarea privind siguranta alimentului
Conducerea auditului
Analiza preliminara a documentatiei sistemului de management al sigurantei alimentului
Planificarea activitatii de audit
Desfasurarea auditului
Raportarea rezultatelor

Diploma obtinuta: Certificat autorizat A.N.C., recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale.

Lector: Dr. Vlad Gheorghita - Expert in domeniul sigurantei alimentului, a ocupat in trecut functia de Director al DSVSA Bacau

In speranta ca propunerea noastra prezinta interes, va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra privind participarea pana la data de 24 aprilie 2019. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Agenda, precum si Formularul de participare.