despre    agenda   inregistrare   locatie  
Stimati parteneri,

Avem deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul autorizat ANC “Specialist in managementul deseurilor” - cod COR 325713, care se va desfasura in perioada 23 - 24 mai 2019, la Ploiesti, Centrul de Conferinte Meda Consulting, str. Gh.Gr. Cantacuzino nr. 193, etaj 2.

Descriere: In conformitate cu prevederile Legii nr. 211/25.11.2011, art. 22, alin.3, detinatorii/producatorii de deseuri persoane juridice, comerciantii, precum si operatorii economici autorizati din punct de vedere al protectiei mediului pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri „au obligatia sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta lege sau sa delege aceasta obligatie unei terte persoane”.

Conditii : Studii superioare absolvite, parcurgea unui program de formare profesionala in domeniul protectiei mediului si minimum 2 ani experienta in managementul mediului.

Diploma obtinuta: certificat autorizat A.N.C., recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale.

Competente obtinute:
Planificarea activitatii de management al deseurilor;
Instruirea personalului implicat in managementul deseurilor;
Organizarea activitatilor specifice managementului deseurilor;
Evaluarea activitatii de management al deseurilor;
Raportarea rezultatelor privind managementul deseurilor.

In speranta ca propunerea noastra prezinta interes, va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra privind participarea pana la data de 16 mai 2019. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Agenda, precum si Formularul de participare.