despre    agenda   inregistrare    locatie    
Stimate Partener,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul “Responsabil cu gestionarea deseurilor”, care se va desfasura in perioada 31 ianuarie - 1 februarie 2019, in Ploiesti - Centrul de Conferinte Meda Consulting, str. Ghe. Gr. Cantacuzino nr. 193, et. 2.

Descriere: In conformitate cu prevederile Legii nr. 211/25.11.2011, art. 22, alin.3, detinatorii/producatorii de deseuri persoane juridice, comerciantii, precum si operatorii economici autorizati din punct de vedere al protectiei mediului pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri „au obligatia sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta lege sau sa delege aceasta obligatie unei terte persoane”.

Diploma obtinuta: diploma emisa de Meda Consulting / Meda Training Center care certifica participarea la curs.

Tematica abordata:
Legislatia nationala in domeniul gestiunii deseurilor
Obligatii ce decurg din legea 211/2011 privind regimul deseurilor
Strategia si planul national de gestionare a deseurilor (HG 870/2013 si HG 942/2017)
Categorii de deseuri si cerinte legale specifice
Gestionarea deseurilor, reglementate prin acte normative speciale: uleiuri uzate, baterii si acumulatori uzati, deseuri de echipamente electrice si electronice, anvelope uzate, vehicule scoase din uz
Gestionarea ambalajelor si deseurilor de ambalaje
Raportari in domeniul gestiunii deseurilor (identificarea, caracterizarea si codificarea deseurilor, intocmirea si pastrarea evidentei deseurilor)
Documente necesare transportul deseurilor periculoase si nepericuloase pe teritoriul Romaniei;
Gestionarea integrata a deseurilor, reguli de buna practica – prevenire, pregatire pentru reutilizare, reciclare, valorificare
Implementarea unui sistem de management al deseurilor

Taxa de participare: 400 LEI

In speranta ca propunerea noastra prezinta interes, va rugam sa aveti amabilitatea de a ne transmite intentia dumneavoastra privind participarea pana la data de 28 ianuarie 2019. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati  Agenda, precum si Formularul de participare.