despre    agenda   inregistrare   locatie  
Stimata Doamna / Stimate Domn,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul practic SEAP / SICAP pentru autoritati contractante - Noutati aduse de O.U.G. 45/2018 & H.G. 419/2018 , care se va desfasura in perioada 7 - 8 septembrie 2018, la Ploiesti, Centrul de Conferinte Meda Consulting, str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 193, etaj 2.

Cursul SEAP se adreseaza autoritatilor contractante care lucreaza atat in vechea cat si in noua aplicatie SEAP si respecta legislatia in domeniul achizitiilor publice - Legea 98/2016, Legea 99/2016, Legea 100/2016 si Legea 101/2016 cu toate completarile si modificarile ulterioare. Acesta se axeaza pe organizarea si desfasurarea achizitiilor directe si a procedurilor de atribuire in mediul online din cadrul SEAP.

IMPORTANT: Lector din cadrul SEAP

In cadrul cursului se vor dezvolta urmatoarele subiecte:

La finalul cursului vor avea loc discutii legate de diverse spete intalnite in cadrul activitatii de achizitor incheiate cu solutii practice pentru rezolvarea acestora.

In speranta ca subiectul propus prezinta interes pentru dumneavoastra, va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra privind participarea pana la data de 5 septembrie 2018. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Agenda, precum si Formularul de participare.