despre    agenda   inregistrare   locatie  

               Stimati parteneri,

               Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema “Utilizarea informatiilor generate de REACH si CLP pentru asigurarea SSM - explicatii, exemple si exercitii”, care se va desfasura in perioada 4 - 6 iulie 2018, la Hotel Mera Onix - 4*, situat in statiunea Cap Aurora, judetul Constanta.

TEMATICA:

  • Introducere in politica UE privind substantele chimice
  • Regulamentul CLP pentru protectia sanatatii lucratorilor (Ce trebuie sa faceti atunci cand primiti clasificari diferite de la furnizori diferiti? Cum stabiliti daca informatiile furnizorului despre clasificare sunt credibile? Cum va afecteaza modificarea etichetelor?)
  • Utilizarea informatiilor din fisa cu date de securitate REACH pentru indeplinirea cerintelor HG 1218/2006: evaluarea riscurilor, administrarea riscurilor, instruirea lucratorilor; DNEL – instrument REACH pentru stabilirea masurilor de administrare a riscurilor chimice
  • Utilizarea descriptorilor utilizarii: verificarea utilizarii substantei in interiorul scenariului de expunere REACH,  estimarea expunerii profesionale, evaluarea riscurilor chimice profesionale, verificarea adecvarii substituirii
  • Autorizare/restrictionare  – instrumente REACH pentru managementul riscurilor chimice (Ce trebuie sa faceti daca substanta pe care o utilizati apare in lista intentiilor, a SVHC-urilor, a autorizatelor sau a restrictiilor?)
  • Subiecte fierbinti (CMR, nano, perturbatorii endocrini etc.)
  • Informatii pe Site-ul ECHA s.a.
               In speranta ca subiectul propus prezinta interes pentru dumneavoastra, va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra privind participarea pana la data de 29 iunie 2018. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati  Agenda, precum si Formularul de participare.