despre    agenda   inregistrare   locatie  
             Stimati parteneri,

Avem deosebita placere de a va anunta desfasurarea Seminarului "Utilizarea plantelor medicinale si aromatice in suplimentele alimentare", in data de 24 august 2018, la Ploiesti, Centrul de Conferinte Meda Consulting - str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 193, etaj 2.

Plantele medicinale si aromatice pot fi utilizate atat ca alimente, suplimente alimentare, cat si ca medicamente, incadrarea lor in una din aceste categorii, fiind reglementata la nivel european. Va propunem un seminar in cadrul caruia vom dezbate pe larg definita suplimentelor alimentare si cadrul legislativ, regulile si procedurile la care se supun plantele medicinale si aromatice in suplimentele alimentare, formulari si scheme practice, exercitii si studii de caz.

Participantii vor gasi in cadrul seminarului o excelenta platforma pentru schimb de idei in ariile cu probleme, pentru cele mai bune practici si planuri viitoare privind cele de mai sus.

Va asteptam sa dezbatem impreuna provocarile acestei industrii!
  TEMATICA:
- Definitia suplimentelor alimentare;
- Legislatie europeana si la nivelul tarii noastre;
- Reguli de procesare si comercializare;
- Proceduri;
- Clasificarea plantelor medicinale si aromatice;
- Formulari ale unor suplimente ce contin substante active extrase din plante;
- Scheme practice de utilizare a unor plante medicinale si aromatice in ameliorarea anumitor tipuri de afectiuni.

Pentru mai multe detalii privind programul si modalitatile de participare, va rugam sa consultati Agenda si Formularul de participare.