despre    agenda   inregistrare   locatie  
Stimati parteneri,

Avem placerea de a va anunta desfasurarea Seminarului "Repere legislative in practica medicala - aspecte privind organizarea si exercitarea profesiei liberale de medic", in data de 26 noiembrie 2018, la Ploiesti, Centrul de Conferinte Meda Consulting - str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 193, etaj 2.

TEMATICA & SCOP:
- Profesia de medic in Romania - caracteristici
- Rolul organizatiilor pofesionale in exercitarea profesiilor medicale
- Notiunea si caracteristicile cabinetului medical individual
- Aspecte privind organizarea activitatii: surse de venit, autorizatii, publicitatea activitatii, concurenta neloiala, aparate de marcat electronice fiscale, gestionarea deseurilor medicale, dezinsectie-dezinfectie-deratizare, deseurile medicale, dispozitivele medicale, paza cabinetului, fumatul in cabinet, statistica medicala, relatia angajat-angajator, protectia datelor cu caracter personal, desfiintarea unui cabinet
- Controlul activitatii cabinetului medical

Lector: Dl. Dan Gidiuta, consilier juridic al Colegiului Medicilor Prahova, cu o experienta in domeniu de peste 20 de ani. Evenimentul va fi insotit de exemple din practica si studii de caz, astfel incat participantii sa aiba o imagine clara a importantei de a fi proactiv, bazandu-se pe noile cunostinte si aptitudini dobandite.

Pentru mai multe detalii privind programul si modalitatile de participare, va rugam sa consultati Agenda si Formularul de participare . Va rugam sa ne confirmati prezenta pana pe 21 noiembrie 2018.