despre    agenda   inregistrare   locatie  

Avem deosebita placere de a va anunta desfasurarea Seminarului "Implementarea proiectelor privind infrastructura GNC / LNG in Comune si industria HoReCa", in data de 22 mai, la Ploiesti, la Centrul de Conferinte Meda Consulting, Str. Ghe. Gr. Cantacuzino nr. 193, et. 2.

Odata cu intrarea in UE, am fost obligati sa facem interconectarea sistemului nostru de transport gaze cu celelalte sisteme de transport ale statelor membre, iar acum construim conducte ce fac fata cerintelor actuale de presiune si calitate. Insa, nu toate localitatile au in apropiere o conducta de transport gaze la care sa se racordeze si apoi sa isi dezvolte o retea de distributie la casele tuturor locuitorilor.
Tehnologia nu a stat pe loc si a gasit solutii pentru aceasta problema. Gazele se pot aduce la consumator, stoca in alt tip de rezervoare pana la cinci zile, timp in care ele se mentin in aceasta faza, fiind consumate ca GNCV sau de catre populatie.

Va invitam sa dezbatem impreuna provocarile acestei industrii!

 

TEMATICA:
- Prezentarea generala a conceptului de CNG, LNG - ce este CNG - comparatie CNG - LNG - Avantajele folosirii CNG - Legislatie & norme
- Aplicatii ale CNG/ LNG pentru Comune si in industria HoReCa neracordate la retelele de distributie
- Pasii de urmat pentru implementarea retelelor virtuale insularizate
- Componenta Statii de Comprimare / Stocare
- Componenta Statii de Reglare / Masura
- Componenta Panou de Prioritati
- Componenta Tablou de Comanda Automatizare SCADA
- Siguranta Instalatiilor - prezentarea instalatiilor
- Asigurarea intretinerii si a service-ului instalatiei

 

Pentru mai multe detalii privind programul si modalitatile de participare, va rugam sa consultati Agenda seminarului, precum si Formularul de participare.