despre    agenda   inregistrare  locatie  

               Stimata Doamna / Stimate Domn,

               Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul  cu tema „Fitoterapie si Gemoterapie - noutati utile medicilor si farmacistilor”, care se va desfasura in data de 31 mai 2018, la Bucuresti, Hotel Ramada Bucharest North, Str. Daniel Danielopolu nr. 44 A.


              Fitoterapia este stiinta utilizarii in scop curativ si /sau preventiv a plantelor medicinale traditionale, tratamentul si profilaxia bolilor si a tulburarilor de orice fel, cu ajutorul plantelor, a unor organe de plante sau a preparatelor obtinute din acestea.


              Gemoterapia este o metoda de tratament al carei specific este folosirea extractelor vegetale embrionare proaspete: muguri, ramuri tinere, amenti, radicele, plantule. Tesuturile embrionare sunt bogate in principii active care stau la baza reluarii ciclului anual de viata al plantei.


              In cadrul seminarului va fi prezentata actiunea complexa a celor doua stiinte asupra organismului uman prin folosirea unor metode de analiza, studii de caz observationale, scheme fitoterapeutice si gemoterapeutice.

                 In speranta ca subiectul propus prezinta interes pentru dumneavoastra, va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra privind participarea pana la data de 28 mai 2018. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Agenda, precum si Formularul de participare.