despre    agenda   inregistrare   locatie  
Stimate Partener,


Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul “Responsabil cu gestionarea deseurilor”, care se vor desfasura in perioada 1 - 2 noiembrie 2018, in Ploiesti - Centrul de Conferinte Meda Consulting, str. Ghe. Gr. Cantacuzino, nr. 193, et. 2.

Descriere: In conformitate cu prevederile Legii nr. 211/25.11.2011, art. 22, alin.3, detinatorii/producatorii de deseuri persoane juridice, comerciantii, precum si operatorii economici autorizati din punct de vedere al protectiei mediului pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri „au obligatia sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta lege sau sa delege aceasta obligatie unei terte persoane”.

Diploma obtinuta: diploma emisa de Meda Consulting / Meda Training Center care certifica participarea la curs.

Competente obtinute: Planificarea activitatii de gestionare a deseurilor; Instruirea personalului implicat in managementul deseurilor;Organizarea activitatilor specifice managementului deseurilor; Evaluarea activitatii de gestionarea a deseurilor; Elaborarea raportarilor specifice.

Taxa de participare: 400 LEI

In speranta ca propunerea noastra prezinta interes, va rugam sa aveti amabilitatea de a ne transmite intentia dumneavoastra privind participarea pana la data de 29 octombrie 2018. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati  Agenda, precum si Formularul de participare.