despre    agenda   particiare-in-sala   participare-online    locatie  
Stimata doamna / Stimate domn,


Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul cu tema „Preschimbarea sau obtinerea avizelor de functionare in 2018. Noi obligatii in domeniul reglementarilor dispozitivelor medicale pentru activitati de import/distributie/depozitare/ instalare/punere in functiune/service - mentenanta - reparare/optica medicala/protezare (ortopedica/auditiva etc.)”, care se va desfasura in perioada 26 - 27 noiembrie 2018, la Ploiesti, Centrul de Conferinte Meda Consulting, str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 193, etaj 2.

Cursul este impartit in 2 module, avand urmatoarea structura:
- Modulul I - se adreseaza celor care desfasoara activitati de import/distributie/depozitare/instalare /punere in functiune/ service - mentenanta - reparare/optica medicala/protezare (ortopedica, auditiva etc.);
- Modulul II - se adreseaza reprezentatilor companiilor din domeniul opticii medicale si a protezarii (ortopedica, auditiva etc.) Pentru participarea la acest modul este necesar sa se urmeze si modulul I.

Participand la acest eveniment, veti beneficia de expertiza doamnei ing. Dipl. Ana DIN, trainer cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul dispozitivelor medicale, specialist, evaluator si expert in domeniul dispozitivelor medicale, auditor sef pentru sistemele de management Calitate – ISO 9001, Dispozitive Medicale - ISO 13485, Mediu - ISO 14001, SSM-OHSAS 18001, specialist incercari si inspectie dispozitive medicale / Certificare de produs, Auditor Laboratoare de incercari – ISO 17025 si Laboratoare Analize Medicale – ISO 15189.

Tematica completa ce va fi abordata in cadrul cursului, precum si programul propus sunt prezentate in Agenda evenimentului.

In cazul in care doriti sa participati, va rugam sa ne transmiteti confirmarea dumneavoastra pana la data de 22 noiembrie 2018. Pentru mai multe detalii privind taxa si conditiile de participare Formularul de participare in sala  sau Formular de prticipre ONLINE .