despre    agenda   participare-in-sala   paticipare-on-line    locatie  

  Stimata doamna / Stimate domn,


Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul cu tema „Preschimbarea sau obtinerea avizelor de functionare in 2018. Noi obligatii in domeniul reglementarilor dispozitivelor medicale pentru activitati de import/distributie/depozitare/ instalare/punere in functiune/service - mentenanta - reparare/optica medicala/protezare (ortopedica/auditiva etc.)”, care se va desfasura in perioada 29 - 31 octombrie 2018, la Ploiesti, Centrul de Conferinte Meda Consulting, str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 193, etaj 2.

Cursul este impartit in 2 module, avand urmatoarea structura:
- Modulul I - se adreseaza celor care desfasoara activitati de import/distributie/depozitare/instalare /punere in functiune/ service - mentenanta - reparare/optica medicala/protezare (ortopedica, auditiva etc.) si va avea o durata de 2 zile, in perioada 29 - 30 octombrie 2018;
- Modulul II - se adreseaza reprezentatilor companiilor din domeniul opticii medicale si a protezarii (ortopedica, auditiva etc.) si se va desfasura in data de 31 octombrie. Pentru participarea la acest modul este necesar sa se urmeze si modulul I.

Participand la acest eveniment, veti beneficia de expertiza doamnei lector, trainer cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul dispozitivelor medicale, specialist, evaluator si expert in domeniul dispozitivelor medicale, auditor sef pentru sistemele de management Calitate – ISO 9001, Dispozitive Medicale - ISO 13485, Mediu - ISO 14001, SSM-OHSAS 18001, specialist incercari si inspectie dispozitive medicale / Certificare de produs, Auditor Laboratoare de incercari – ISO 17025 si Laboratoare Analize Medicale – ISO 15189.

Tematica completa ce va fi abordata in cadrul cursului, precum si programul propus sunt prezentate in agenda evenimentului.

In cazul in care doriti sa participati, va rugam sa ne transmiteti confirmarea dumneavoastra pana la data de 25 octombrie 2018. Pentru mai multe detalii privind taxa si conditiile de participare, va rugam sa consultati Agenda, precum si Formularul de participare in sala sau Formularul de participare on-line.