despre    agenda   inregistrare   locatie  
Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul “Autorizarea activitatilor din punct de vedere al protectiei mediului”, care se va desfasura in data de 5 decembrie, la Ramada Hotel & Suites Bucharest North, Bucuresti, Strada Daniel Danielopolu 44, sector 1.

SUBIECTELE propuse pentru dezbatere fac referire la:
Legislatia nationala privind autorizarea activitatilor din punct de vedere al protectiei mediului
Acte de reglementare, tipuri si responsabilitati si modalitati de intocmire a dosarului (aviz de mediu, acord de mediu, autorizatie de mediu, autorizatie integrata de mediu).
Fisa de prezentare si declaratie, exemplificari de completare, in functie de impactul generat de activitatea desfasurata
Vizarea anuala a autorizatiilor de mediu
Chestionar de mediu-evaluarea conformarii cu cerintele legale sau alte cerinte
Raportari periodice catre autoritatile de mediu prevazute de autorizatia de mediu
Registrul cerintelor legale privind gestionarea deseurilor, fondul de mediu, poluarile accidentale, protectia solului si subsolului, protectia atmosferei, gospodarirea apelor, substante chimice periculoase- actiuni care trebuiesc intreprinse in vederea conformarii cu cerintele legislatiei specific pe domeniile indicate

In speranta ca subiectul propus prezinta interes pentru dumneavoastra, va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra privind participarea pana la data de 29 noiembrie 2018. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Agenda si Formularul de participare.