despre    agenda   inregistrare   locatie   
Stimata Doamna / Stimate Domn,

Compania Meda Consulting, furnizor acreditat de formare profesionala, are deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul „Formator“ - Autorizat A.N.C., Cod COR 242401 in perioada 21 - 22 februarie 2018, la Ploiesti, str. Ghe. Gr. Cantacuzino, nr. 193, et. 2 - Centrul de Conferinte Meda Consulting.

DESCRIERE: Conform legislatiei in vigoare, cursul este necesar pentru a putea deveni formatori in cadrul unui program de pregatire acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, indiferent de domeniul de activitate.

Va oferim un curs interactiv ce va fi insotit, pe tot parcursul, de exercitii practice care sa va ajute sa va insusiti in mod corespunzator informatiile primite si sa va dezvoltati abilitatile necesare pentru a fi un bun formator.

LECTOR: Madalina STROE - formator acreditat, director Meda Consulting.

DIPLOMA OBTINUTA: Certificat autorizat A.N.C., recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale.

CONDITII: - Absolvent studii superioare cu diploma de licenta sau asimilata;
- Apt din punct de vedere medical pentru prestarea activitatii de “Formator”, aspect dovedit prin adeverinta medicala eliberata de medicul de familie sau fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.

IMPORTANT:
In cazul in care nu indepliniti conditiile precizate mai sus, puteti participa la curs, cu precizarea ca diploma va fi emisa de catre Meda Consulting.

TAXA DE PARTICIPARE: Valoarea investitiei va fi de 550 lei in cazul in care plata se va face integral pana la data de 16 februarie 2018 sau 650 lei pentru inscrierea si achitarea dupa aceasta data. Plata trebuie facuta si confirmata inainte de inceperea cursului.

Daca doriti sa fiti activi si sa invatati prin metode experientiale, va asteptam sa participati alaturi de noi la acest curs.