despre    imagini   locatie  

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting a organizat Seminarul cu tema „Furtul de gaze naturale si energie electrica - prevenire, depistare, constatare, combatere”, care s-a desfasurat in data de 9 februarie 2017, Ramada Hotel & Suites Bucharest North, Bucuresti, str. Daniel Danielopolu nr. 44A, sector 1.

SCOPUL seminarului a fost de a prezenta informatii concrete, de actualitate in acest domeniu si de a crea o platforma de discutii intre specialistii prezenti. Caracterul interactiv al dezbaterii a oferit participantilor posibilitatea de a clarifica problemele cu care acestia se confrunta si de a descoperi solutiile optime.

Participantii la acest Seminar au beneficiat de expertiza si experienta lectorilor invitati, dintre care enumeram pe domnul Claudian VELICA – Expert Metrolog, Biroul Roman de Metrologie Legala si pe domnul Ion CAMENIC – Colonel in rezerva , fost Comisar Sef, Inspectoratul General al Politiei Romane. Totodata in cadrul evenimentului au prezentat studii concrete de caz si reprezentanti ai unor importante companii ce opereaza in acest domeniu de activitate.

Multumim participantilor pentru sprijinul acordat si le dorim mult succes in activitatea desfasurata!