Evenimentul a fost reprogramat. In cazul in care pagina nu se redirectioneaza automat, va rugam sa accesati urmatorul link: http://www.medaconsulting.ro/2017/deseuri-medicale-iunie/index.html. Managementul deseurilor rezultate din activitatea medicala

  
   despre    agenda   inregistrare   locatie      
Stimata Doamna / Stimate Domn,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul „Managementul deseurilor rezultate din activitatea medicala ”, care se va desfasura in perioada 17 - 18 mai 2017, la Ramada Hotel & Suites Bucharest North, Bucuresti, Strada Daniel Danielopolu 44, sector 1.

Gestionarea deseurilor face referire la activitatile de colectare, transport, tratare, valorificare si eliminare a acestora si reprezinta una dintre problemele importante cu care se confrunta Romania in ceea ce priveste protectia mediului. Evenimentul isi propune sa reuneasca specialisti, autoritati din domeniu, precum si operatori implicati in gestionarea deseurilor medicale.

Lectori in cadrul dezbaterilor evenimentului vor fi reprezentanti ai Institutului National de Sanatate Publica.

In speranta ca evenimentul prezinta un real interes pentru dumneavoastra si ca veti participa alaturi de noi la dezbateri, pentru mai multe informatii va rugam sa consultati Agenda Propusa si Formularul de participare.

Parteneri media: