Stimati parteneri,

      Compania Meda Consulting a organizat Cursul Autorizat A.N.C.: Manager al sistemului de management, securitate si sanatate in munca – cod COR 325709, care s-a desfasurat in perioada 15 - 16 martie 2017, Ramada Hotel & Suites Bucharest North, Bucuresti, Strada Daniel Danielopolu 44, sector 1. ( click AICI pentru locatie ).
     Participantii la acest curs au beneficiat de vasta experienta si de expertiza lectorului prezent, cursul avand totodata si un caracter interactiv.

Descriere: Managerul sistemului de management securitate si sanatate in munca isi desfasoara activitatea in calitate de consultant extern sau de angajat in cadrul organizatiilor care isi propun realizarea, implementarea, mentinerea si imbunatatirea unui sistem de management al securitatii si sanatatii in munca.

Diploma obtinuta: Toti participantii, in urma absolvirii examenului, au obtinut certificat autorizat A.N.C., recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale.

Competente obtinute:
Dezvoltarea profesionala; Elaborarea politicii de securitate si sanatate in munca; Proiectarea sistemului de management al securitatii si sanatatii in munca; Implementarea sistemului de management al securitatii si sanatatii in munca; Monitorizarea sistemului de management al securitatii si sanatatii in munca; Imbunatatirea sistemului de management al securitatii si sanatatii in munca.

Felicitam participantii la acest curs si le dorim mult succes in activitatea desfasurata!

  

 


CURS acreditat de:

Recunoscut de: